Behandlingar för strålande hy hos Citadellklinken

Last modified date

Det är bara att inse: hur mycket smink du än använder och hur noga du än är så kommer du inte att få något bra resultat om basen inte är bra. I det här fallet syftar vi på din ansiktshud när vi refererar till basen. Som tur är finns mängder av behandlingar som kan återställa fast hy och ge dig ett hälsosamt glow.

Hudförbättrande behandlingar utan invasiva ingrepp

Citadellkliniken har man förutom rena skönhetsingrepp specialiserat sig på att ta hand om din hud på bästa sätt med skonsamma behandlingar. Här kan du få hjälp om du tycker att din hud ser livlös och trött ut, om du har ojämn hudton eller om du saknar glow och känner dig glåmig. Det bästa med dessa behandlingar är att de förutom att ge ett fantastiskt resultat, inte är invasiva. Du behöver med andra ord inte lägga dig under kniven för att återställa din hys forna glans.

En behandling som blivit extra populär på sista tiden är så kallad microneedling där huden penetreras med tunna nålar. När huden sedan läker de mikroskopiska såren bildas nytt kollagen och fina linjer och rynkor minskar. På Citadellkliniken arbetar man även med IPL, en laserbehandling som föryngrar huden. Du kan också få hjälp med reducering av oönskad hårväxt samt en avslappnande ansiktsbehandling med härliga produkter.

Därför ska du unna din hy det där lilla extra

Gillar du makeup så vet du att din hud är din viktigaste bas och grunden för att ditt smink ska se fint ut. Ibland behöver huden dock lite extra kärlek för att nå upp till sin fulla potential. När du anlitar ett proffs för att ta hand om din ansiktshud får du också värdefulla tips och råd om hur du ska sköta den för att behålla ditt vackra resultat. Känner du dig trött, glåmig och trist kan det med andra ord vara väl investerade pengar att boka en tid för en härlig ansiktsbehandling.

Anlita ett proffs

Hudvård och olika föryngrande behandlingar har på senare tid blivit väldigt populära. Det gör tyvärr också att det finns en hel del oseriösa aktörer på marknaden. När du ska göra skönhetsbehandlingar eller regelrätta ingrepp är det därför av högsta vikt att du anlitar ett proffs så att skönhetsingreppet inte går fel och du får lida av konsekvenserna.

Citadellkliniken är en välrenommerad klink för skönhetsvård, vilket gör att du kan känna dig trygg när du väljer att göra skönhetsbehandlingar där.

Känner du dig osäker på vad just du ska göra för att åtgärda dina hudproblem? Boka då en tid för konsultation för att i lugn och ro diskutera fram den lösning som passar just dig. Idag finns mängder av behandlingar att välja bland. Vad sägs till exempel om att bli av med de där förargliga rynkorna med hjälp av skonsam microneedling, eller att slippa slapp hud med hjälp av laser? Oavsett vilket problem du har kan du vara säker på att det finns en typ av behandling som är som skräddarsydd för dig.

kalle